Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Битов скандал в основата на двойното убийство и самоубийство в Черногорово

Закон и ред

Битов скандал в основата на двойното убийство и самоубийство в Черногорово

Битов скандал в основата на двойното убийство и самоубийство в Черногорово - Tribune.bg
Снимка:

„Около 9:30 ч. сутринта е подаден сигнал за стрелба в село Черногорово. Незабавно към мястото са се насочили няколко екипа на полицията от Областното районно управление на МВР. При пристигането си на място те са намерили труповете на три лица - две жени и мъж“, казаха на брифинг от Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Убийството е извършено от 71-годишен мъж от село Черногорово, което е застрелял със собствено огнестрелно оръжие съпругата му – на 72 години и дъщеря му – на 45 години.

Според данните на този етап се касае за битов семеен скандал, който е станал по банален повод.

„Причина за смъртта са по две огнестрелни наранявания в телата на жените и едно в областта на слепоочието на мъжа. Това ни дава основание да работим по хипотезата, че се касае за т.нар. разширено самоубийство – 71-годишният баща е прострелял съпругата си и дъщеря си, след което се е самоубил“, обясни наблюдаващият прокурор, цитиран в БТА.

На този етап предстои да бъде прецизиран видът на огнестрелното оръжие, назначени са съответните експертизи. Мъжът е имал разрешително да носи и да съхранява огнестрелно оръжие.

Пострадалата дъщеря, 45-годишната жена, е пребивавала дълги години в чужбина, където е работила и живеела, върнала се е може би на почивка.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийство
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати