Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Бонев: Иванчева е взела 75 000 лв., искала да сваля Иван Гешев

Закон и ред

Бонев: Иванчева е взела 75 000 лв., искала да сваля Иван Гешев

Снимка:

Мъжът внася сигнал в прокуратурата

„Моите наблюдения са, че тя е взела 75 000 лв. Създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов. Очаквам удар от тях”, заяви за NOVA телевизия Йордан Бонев. Във вторник Бонев изпрати до различни медии записи и снимки на чатове, като твърди, че Иванчева организира протести и крайната цел е преврат. Планът, според снимките на чатовете, е на 12 септември протестът на прерасне в масов за сваляне на действащата власт.

Бонев внася сигнал с всички чатове и записи в прокуратурата. "Аз заставам с името си зад сигнала. Очаквам удар по мен. Сигурен съм, че ще има реакция. Най-вероятно ще кажат, че записите са фалшиви, но това не е така. Ще предоставя всичко на властите", добави той.

"Всеки нормален човек, който ходеше при нея да ѝ помага, сега си замина", коментира Бонев хората, които са били край Иванчева.

Вътрешният министър Младен Маринов също коментира протестите срещи кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. "Притеснени сме от това, което чуваме за протестите - че могат да възникнат нарушения на обществения ред", каза той.

Министърът уточни, че по тази причина се взимат допълнителни мерки. "Имаме множество сигнали, които взимаме предвид. Наблюдаваме обстановката. Протестите бяха заявени както е по закон в Столична община. От наша страна бяха взети мерки за недопускане на нарушения, продължаваме да наблюдавамеситуацията", посочи още вътрешният министър.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още