Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Божков пусна папарашки снимки на прокурор, сипе обвинения (СНИМКА)

Закон и ред

Божков пусна папарашки снимки на прокурор, сипе обвинения (СНИМКА)

Божков пусна папарашки снимки на прокурор, сипе обвинения (СНИМКА) - Tribune.bg
Снимка:

Следен ли е прокурор Ангел Кънев?

Обвиняемият Васил Божков, който се намира в Дубай, тази сутрин публикува снимки на прокурор Ангел Кънев. Снимките на прокурора са направени около сградата на НАП от неизвестен човек. Видно е, че кадрите са заснети без знанието на магистрата. Към папарашките снимки Божков благодари „за сигналите“ на „честни и доблестни хора“.

„Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи“, гласи чл. 32, ал. 2 във връзка с ал. 1 от Конституцията.

В статуса на Божков четем: „Знам, че в НАП и Прокуратурата има честни и доблестни хора. Не изпълнявайте заповеди, противоречащи на закона и Конституцията. Изпълнението на такива заповеди също е престъпление.“

„През последните месеци Прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на НАП. Резултатът е десетки нарушения на законите. Заплахи. Грабеж. Наблюдаващият прокурор на голяма част от делата ми ежеседмично изисква от НАП погазване на закона и престъпни действия“, твърди Божков.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати