Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Божков с призив за бунт

Закон и ред

Божков с призив за бунт

Снимка:

Укриващият се в Дубай Васил Божков публикува ново видео във Фейсбук. Този път обвиненият в 18 престъпления призовава за бунт.

„Хората са тези, които създават благата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не изпълняват функциите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят“, заявява хазартният бос.

Божков отново твърди, че бил рекетиран и бил обявен за престъпник.

„Единственият правилен начин е да направим това, което сме длъжни. Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие – да се надигнем и да ги сменим. Времето за бездействие свърши“, зове той, като сменя досегашното си послание, с което винаги завършваше постовете си от #БъдетеЗдрави на #БъдетеСмели!  


Коментари (5)

Народа И с кой да ги сменим? С тебе ли? Нещастен, алчен изрод!
15.06.2020 09:50 / Отговор
SOS! Info! "Ген. Семерджиев е вуйчо на новия партиен лидер на "партия " Българско лято."
15.06.2020 09:57 / Отговор
кесо Череп, като си казал А трябва да кажеш и Б /надявам се знаеш азбуката/. Хич не се офлянквай ами последвай "светлия пример" на таварищ Ленин от преди 103 години и вдигай цялата "прогресивна" и "подтисната" мутрообщественост в България на борба с Диктатора от Банкя. Взимай Копейката и двамата като едни истински съвременни Петка и Чапай, заедно с Майчето като Анка картечарката яхвайте тачанката и вперьод! Путин и кака ви Курни с вами!
15.06.2020 13:02 / Отговор
кисо Черепа и фракциите на бкп + бареков-2 Диктаторите в България да си отиват в Проссия!Да не забравят за безпартийната сестра Галева и др.цвитанка ризува от бспТВ с 7/8тв цялата паплач на Диктаторите в България!
16.06.2020 09:16 / Отговор
Гневна Тя работата тръгна - прави партия, призовава за бунт, а който не гласува за него на изборите, направо го заличава.
16.06.2020 09:19 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още