Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Дъщеря е пребила майка си до смърт в столичен квартал

Закон и ред

Дъщеря е пребила майка си до смърт в столичен квартал

Снимка:

Съдът задържа 36-годишна жена, обвинена за извършено от нея умишлено убийство, съобщават от Софийската градска прокуратура. На 11 февруари К.Б. нанесла побой на 74-годишната си майка в апартамента в ж.к. „Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото на възрастната жена, тя е починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв. От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на същия ден от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола е видно, че по тялото на пострадалата имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб.

Обвиняемата К.Б. положила усилия да затрудни разкриването на извършеното от нея престъпно деяние, като се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се.

Разследването продължава.  


Коментари (1)

тестер А пещите на Кремиковци пустеят...
17.02.2021 14:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още