Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Дрогиран шофьор уби трима на пътя край Евксиноград (ОБНОВЕНА)

Закон и ред

Дрогиран шофьор уби трима на пътя край Евксиноград (ОБНОВЕНА)

Дрогиран шофьор уби трима на пътя край Евксиноград (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Тежка катастрофа в района на резиденция Евксиноград край Варна. Дрогиран шофьор отне три човешки живота. Инцидентът е станал късно снощи.

Жертвите са чуждестранни граждани, постоянно пребиваващи в България. По първоначална информация лек автомобил се опитал да направи забранен обратен завой, навлизайки в насрещното платно, и е бил ударен от движещата се в посока Варна кола. При удара са загинали двама френски граждани - жена на 50 г. и мъж на 67 г., и англичанин на 59-годишна възраст.

Шофьорът на колата, движеща се към Варна, е местен жител на 46 г. Той е без сериозни наранявания. При направения му на място наркотест е установено, че е употребил метамфетамин и амфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа.

Вследствие на пътно-транспортното произшествие са извършени проби на водача на виновния автомобил. Изпробван е за алкохол и наркотични вещества и е установено, че е на амфетамини и метаамфетамини. Задържан в Пето Районно управление. Автомобилите са се озовали в тревните площи между двете платна. Не мога да ви кажа скоростта, това ще е в следствие по досъдебното производство ще се установят подробности по случая", заяви за БНТ началникът на „Охранителна полиция“ - Варна Илиян Илиев.

 Предстои анализ на доказателствата за привличането му като обвиняем. 

 


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети