Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Двама братя бяха открити мъртви в апартамент в Пловдив

Закон и ред

Двама братя бяха открити мъртви в апартамент в Пловдив

Снимка:

Двама мъже са открити мъртви в Пловдив, съобщават от прокуратурата. На 2 декември 2020 г., около 16 ч., е бил получен сигнал на тел. 112 за открити два трупа на мъже в апартамент на ул. „Киев“ в града.

На място е пристигнал автопатрул на Четвърто РУ на ОД на МВР – Пловдив, който е открил в жилището мъртви двамата братя – единият на 62 години, а другият на 58 г. Незабавно са били предприети първоначални действия по разследването от служителите на реда под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

След извършен оглед на местопроизшествието и на множество други действия по разследването, както и разпит на свидетели, изземване на биологичен материал, обтривки за наличие на барутни частици на двата трупа и от други лица, към настоящия момент основната версия е за извършено убийство от страна на по-големия брат на по-малкия му брат с гладкоцевна нарезна пушка. Впоследствие извършителят се е самоубил.

При направения оглед са били установени и иззети - гладкоцевната нарезна пушка, един пистолет и други боеприпаси.

По разследването се работи активно по всички останали възможни версии, като са назначени множество експертизи – съдебно-медицинска, химическа, биологична, дактилоскопна, балистична и други.

Изясняват се мотивите за извършеното престъпление. Разследването по случая продължава.                                                                                              


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още