Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Двама задържани след побой и грабеж на 13 лв. от 69-годишен мъж

Закон и ред

Двама задържани след побой и грабеж на 13 лв. от 69-годишен мъж

Снимка:

Двама криминално проявени мъже са задържани от великотърновски полицаи, след като нахлули в дома на възрастен мъж, нанесли му побой и го ограбили. Мъжете отнели 13 лева.

За инцидента стана ясно вчера, около 10 часа, когато съдействие в Участък на полицията в село Ресен потърсил 69-годишен мъж от селото, пише БГНЕС. Пред полицаите той разказал, че същата нощ вратата на дома му била разбита от двама мъже, които му нанесли побой и го заплашвали, за да го принудят да им даде пари. Накрая те напуснали жилището с техника, инструменти и 13 лв.

В резултат на проведените незабавни действия по разследването на служителите от участъка, извършителите са установени - те са на 30 и 54 години, и двамата от селото, с криминалистически регистрации в полицията и осъждани. Инкриминираните вещи са установени и иззети.

Двамата са привлечени като обвиняеми и с прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на прокуратурата.                                                                                                                                                                                                                                                                


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още