Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Две обвинения получи мъжът, подпалил колата си в центъра на Враца

Закон и ред

Две обвинения получи мъжът, подпалил колата си в центъра на Враца

Снимка:

Той ще бъде съден за хулиганство и за унищожаване на имущество

Мъжът, който вчера подпали колата си в центъра на Враца получи две обвинения. Той ще бъде съден за хулиганство и за унищожаване на имущество, казаха от Районната прокуратура.По случая е образувано бързо производство. Наблюдаващият прокурор е поискал удължаване на мярката на подпалвача задържане под стража със срок до 72 часа.

Вчера 46-годишният мъж вдигна на крак полицията, след като навлезе в пешедохната зона на Враца, заля колата си с бензин и я запали пред общината и близкото училище. При опита да бъде задържан мъжът е заплашил полицаите, че ще ги запали. Дори залял един от тях със запалителната течност. Мъжът бил ядосан, че „Рено“-то му било вдигнато от репатриращ автомобил заради неправилно паркиране и е трябвало да плати глоба за освобождаване на колата от 54 лв.

Днес стана ясно и че съпругата му е подала жалба срещу действията на общинския репатрак, вдигнал колата от спирка в квартал „Дъбника“, съобщава Би Ти Ви. От общината съобщиха, че трябва да подменят плочките в района на инцидента, тъй като са повредени от стопената пластмаса.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още