Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Двойният убиец Викторио, който погуби жената и детето си

Закон и ред

Двойният убиец Викторио, който погуби жената и детето си

Снимка:

Не е криминално проявен, няма данни за психични проблеми

Седмица преди жестокото убийство на жената и детето си, убиецът Викторио Александров се е скарал жестоко с убитата. Това стана ясно от брифинг на градския прокурор Емилия Русинова и шефа на столичните полицаи Ивайло Иванов.

26-годишният мъж и 23-годишната му приятелка Дарина живеели заедно от година и половина. След семеен скандал преди седмица Викторио се изнесъл и започнал да подава сигнали в полицията срещу нея. В един от тях се оплаква, че вече не го наричала "мило" и му говорела по име, за да го травмира. Затова според Александров майката на детето му упражнявала психичен тормоз срещу него.

Тогава започват и проблемите за жертвата, която от страх моли баща си да остава да спи при нея през почивните дни. До този момент мъжът ѝ не е имал криминално досие, нито пък има данни за психични проблеми.


Майката на убитата разбира, че има проблем вчера, когато не успява да се свърже с дъщеря си. След като успява да влезе в жилището с ключар, намира трупа на Дарина.

Бебето Никол обаче липсваше. То беше открито часове по-късно простреляно с баща си, а после почина в болницата.

За местонахождението на бащата и дъщерята е сигнализирал таксиметров шофьор, съобщиха властите. Викторио отвлякъл такси след убийството на жената и заплашил шофьора да го закара до Благоевград. По-късно променя решението си и слиза в безлюдна местност край Долни Богров.

Александров уведомява шофьора на таксито, че ще се самоубие и водачът трябва да вземе детето. После отново размисля и отнася дъщеря си със себе си. Детето е простреляно в окото.

Опитът за самоубийство на бащата е неуспешен и той е без опасност за живота.

Малката Никол била едва проходила - това се случило преди месец. Наскоро празнували и първия и рожден ден.  Коментари (1)

Ясен Да получи същото, което е направил с жена му и детето му
30.10.2018 11:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема