Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Етикет върху бидоните е издал извършителите на убийството край Негован

Закон и ред

Етикет върху бидоните е издал извършителите на убийството край Негован

Снимка:

Георги Нанчев и Пламен Шляпашки искали съдът да ги пусне под домашен арест

Етикет върху бидоните, в които бяха открити телата край Негован, е издал извършителите. Това става ясно по време на съдебното заседание вчера, при което бе гледана мярката за неотклонение на двамата обвинени в предумишлено убийство – Георги Нанчев и Пламен Шляпашки.

Именно от етикета полицаите разбрали, че бидоните се произвеждат в Румъния, открили вносителя, а оттам - и магазина, в който се продават, съобщава Нова ТВ.

От охранителните камери в търговския обект пък видели и колата, с която дошли купувачите. А от регистрационния номер стигнали до името на Пламен Шляпашки.  Така след шестдневно наблюдение на предполагаемите извършители се стигна до ареста. А заради жестокостта на убийството са назначени множество експертизи. Сред тях и психиатрична. Съдът определя убийството като дръзко и брутално.

Двамата обвинени остават в ареста, реши съдът. Нанчев каза единствено, че съжалява. А Шляпашки: „Каквото и да кажа, знам, че съм виновен, затова няма какво да кажа”. И двамата обаче поискаха от съда да ги пусне под домашен арест.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив