Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Фалстарт на делото срещу пловдивската танцьорка

Закон и ред

Фалстарт на делото срещу пловдивската танцьорка

Снимка:

Заради ареста ще трябва да повтарям първи курс, оплака се Медарова

С фалстарт беше белязано първото заседание по делото срещу пловдивската танцьорка Габриела Медарова. Пловдивският районен съд върна на прокуратурата делото, за да се прецезира обвинителният акт.

Срещу 21-годишната има общо четири обвинения- шофиране, след употреба на алкохол и дрога, нанасяне на материални щети на блъснатите от нея автомобили и за причиняване на лека телесна повреда на момиче.

Медарова беше арестувана, след като помете 10 паркирани автомобила. В кръвта й бяха открити над 1,3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис. После мярката й беше променена в по-лека, но танцьорката отново се оказа с белезници, след като беше обвинена, че е набила момиче в пловдивско заведение.

Защитникът на Медарова Орлин Търновалийски заяви, че когато делото бъде внесено отново в съда, той ще иска съкратено съдебно следствие. Медарова признавала всички доказателства, събрани по делото. Така подзащитната му може да получи присъда, която да е с една трета по-малка от предвидената по закон.

„На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката пред журналисти. И допълни, че се е разделила с приятеля си, а заради престоя си в ареста ще трябва да повтаря първи курс.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още