Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. „Герой“: Шофьор летя с 208 км/ч по Подбалканския път

Закон и ред

„Герой“: Шофьор летя с 208 км/ч по Подбалканския път

Снимка:

Кола беше заснета на Подбалканския път да се движи с 208 км/ч, което е със 118  км/ч в час над ограничението, съобщават от ОДМВР-Сливен.

Скоростният рекорд е поставен на 29 декември.

Издаден е електронен фиш. Глобата, предвидена в Закона за движение по пътищата за това нарушение е 1250 лева.

През празничните дни от 28 декември до 4 януари екипите на Пътна полиция и районните управления в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са проверили 2158 превозни средства и 2320 лица. Засечени са 459 нарушения на скоростта.

Осем шофьори са седнали зад волана след употреба на алкохол, като четирима - с над 1,2 промила.  Най-високата стойност е 2,07 промила. Установени са двама водачи, употребили наркотични вещества. По случаите са започнати бързи производства.  


Коментари (2)

МНОГО ПО-ОПАСНИ СА СЕЛСКИТЕ ДЕРИБЕЙ - ЧИЧАЦИ И СТРИНКИ :)
МЕНЕ 3 МЕ ЗАДМИНАВАХА НА МОКЪР ПЪТ И СЪЗДАВАЙКИ НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ СЕЛСКИ ЧИЧАЦИ И ЕДНА ТЬОТЯ, С ПОБЕЛЕЛИ КРАТУНИ, НО В ДЖИПОВЕ, НА КОИТО ВСИЧКИ МЕСТНИ ПРАВЯТ КАВАЛИ :)
Е, АЗ НЕ СЪМ МЕСТЕН, ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ, ЧЕ КАТО ГИ ВИДИМ ТРЕБВА ДА СЕ МЕТНЕМ У КАНАВКАТА ДА ИМ НАПРАВИМ ПЪТ НА СЕЛСКИТЕ БАРОВЦИ :)
СЪЩИТЕ ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА, У ЛЮЛИН ПРЕД ФАНТАСТИКО, СПИРАТ САМО НА ШИРОКИТЕ МЕСТА ЗА ИНВАЛИДИ ИЛИ НАПРЕКО, ЩОТО ТАКА СА СИ СВИКНАЛИ :)
ЖИ-ВОТ-НИ СТЕ СИ. :)
11.01.2021 11:28 / Отговор
А ПА ЕДНА СЕЛСКА БАТКА Е ОНЯ ДЕН, ПАК ПРЕД ФАНТАСТИКО, ОТ ЕДИНИЯ МУ КРАЙ ДО БАРИЕРАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ, БЕШЕ ВЕЧЕ СЪС 60-70 С МРЪСНА ГАЗ :)
ДОБРЕ, ЧЕ НЕ МИНА НЕКОЙ КЛИЕНТ ДА ГО ПОМАЖЕ :)
Я СЛОЖЕТЕ ЕДНА КАМЕРА И ТАМ БЕ, ЖИВОТНИ СКАПАНИ !
11.01.2021 11:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още