Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Гешев към „Боец”: Отговарям на манипулативните внушения с факти

Закон и ред

Гешев към „Боец”: Отговарям на манипулативните внушения с факти

Снимка:

Гешев се надява, че инициативата на "Боец" не е "част от съвместна координирана компроматна атака срещу Прокуратурата на Република България"

Зам.-главният прокурор Иван Гешев отговори писмено на зададените към него въпроси от неправителствената организация "Боец", публикувани на страницата на Висшия съдебен съвет.

Гешев оборва, по думите му, "манипулативните твърдения на сдружението", с факти по конкретни разследвания и дела. Гешев посочва, че неназованият източник на информация на НПО-то очевидно го е подвел и излага конкретиката по зададените въпроси, свързани с конкретни дела. Накрая прави извода, че цялата информация, която засяга посочените производства, както и съдебните актове, могат да бъдат прочетени на публичните сайтове на съответните институции.

Гешев се надява инициативата на "Боец" да не е "част от съвместна координирана компроматна атака срещу Прокуратурата на Република България и в частност процедурата по избор на главен прокурор на РБ от страна на икономически и политически кръгове с голям медиен и финансов потенциал".

Отговорът може да видите тук. 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още