Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Гешев: Категорично няма да подам оставка

Закон и ред

Гешев: Категорично няма да подам оставка

Гешев: Категорично няма да подам оставка - Tribune.bg
Снимка:

Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност, посочи главният прокурор

Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен, където се проведе мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност, предаде БГНЕС.

„Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората“, каза главният прокурор.

Според него, държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления.

Той се срещна с жители на сливенското село Шивачево, където бе нападната възрастна жена.

„Поредната изнасилена 87-год. самотна жена. От социално слаб и необразован социопат. Задържан е, но това не възстановява срутения живот на жената и близките й. Заради тях прокуратурата продължава битката срещу престъпността! #ПРОДЪЛЖАВАМЕ!“, написа главният прокурор в Туитър.


Коментари (4)

УДАР ЗАЩО КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ НЕ ОТГОВАРЯТ И ТО ВЕЧЕ ПОЛОВИН ГОДИНА НА ГЕШЕВ
РАДЕВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗПИТАН ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ ВЯРНО ЛИ Е ТОВА С КОЕТО РАЗПОЛАГА ГЛ ПРОКУРОР
ТОВА Е ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ, МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН НО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗПИТАН--ТОВА САМО У НАС МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ
16.07.2020 13:25 / Отговор
Тартаковер Очевидно си голям специалист в юриспруденцията и основно в прокурорската наука. Вярвам, че Гешев ако прочете авторитетния ти коментар, със сигурност може да те покани в екипа си. Нищо че бивши конституционни съдии определят действията на Гешев като нарушение на Конституцията, като точно се мотивират с тези му действия.Както и казването предварително кой е престъпник и кой не е , като нарушение на презумпцията за невинност".
А относно коментара над твоя на онзи, който се покланя на Гешев във Фейсбук, мога да го успокоя, че Гешев няма да си даде оставката. Милиционерите нямат достатъчно морал и вътрешна сила за подобен акт. Оставката и изритването му от този висок, но незаслужен за такива хора пост, ще бъде по волята на народа.
16.07.2020 14:25
Самуил Веселинов Тартаковер, и ти си явно от страната на далавераджиите дето ги е страх от Гешев. Този прокурор е избран по всички правила на конституцията и е отдавна чаканият борец срещу червената олигархия и мафия, които искате да прехвърлите на ГЕРБ. Президента е ясен - той е урудие на КГБ, Решетников и БСП. Само се вижте кои бълвате омраза - ти, Йончева, президента, Нинова, Мая и ония платени " майки"... Скрийте се!
16.07.2020 15:51 / Отговор
Тартаковер Нямам навик да отговарям на простаците в тази долнопробна """медия""" с много кавички, но ти очевидно не си между тях. Поздравления, от онези първите не можеш да прочетеш стойностен, дори само смислен коментар. Преобладават хули, псувни и плюнки, но пък като се има предвид нивото на """ медията"""-съвсем нормално! Сега отговора ми. Никак, ни най-малко не се страхувам от прокуратура, защото нямам нищо "от страната на далаверджиите"(както се изразяваш.) Не се страхувам и от Гешев, но от него се страхуват много хора, които също нямат нищо общо с далавери. Защото той не преследва закононарушители, а онези които с действията

си пречат на политическите му приятели. Това виждат повечето българи, а ако не си между тях, жалко.
Иначе, само така в интерес на точността и само за сведение, мога да те уверя, че днешните 7 партии, които са в парламента, никога не са били мой избор ! Вероятно и в бъдеще няма да бъдат.
16.07.2020 16:09

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати