Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Гешев: За прокуратурата е важен дневният ред на хората

Закон и ред

Гешев: За прокуратурата е важен дневният ред на хората

Гешев: За прокуратурата е важен дневният ред на хората - Tribune.bg
Снимка:

Главният прокурор Иван Гешев коментира акциите срещу битовата престъпност, които се проведоха в Ловеч, Плевен и Пловдив.

Обект на проверка са жителите в селата Розино и Христо Даново, област Пловдив, в гр. Койнаре, обл. Плевен, в селата Радювене, Скобелево и Лисец, обл. Ловеч и в гр. Троян и селата Борима, Орешак и Радево.

В Туитър обвинител номер 1 написа, че "за прокуратурата е важен дневният ред на хората. Нужно е противодействие срещу тези, които убиват, изнасилват, грабват и съсипват живота на българите. Резултатите са налице. Продължаваме."

В друг пост той благодари на колегите от  полицията и прокуратурата. 

 


Коментари (1)

DT Гешев за хората дневният ред е да сложиш на място узурпатора,подстрекателя,властолюбеца Радев там където му е мястото.Всички се каните и ще го сваляте пък нищо насреща.Имаш право да предложиш на НС за нарушение на все още действащата Конституция да бъде свален от власт.Това му стига даже и без съд.Който гледа цветя знае какво значи повяхнало мушкато да не казвам припикано.Тогава да видим този високо вдигнат ротфронтовски юмрук къде ще си го завре. Гешев не ги бави ,защото може да те изпреварят и тогава лошо.
18.08.2020 23:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати