Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Главният секретар на МВР за блъснатото от полицай дете: Ще приложим цялата строгост на закона

Закон и ред

Главният секретар на МВР за блъснатото от полицай дете: Ще приложим цялата строгост на закона

Главният секретар на МВР за блъснатото от полицай дете: Ще приложим цялата строгост на закона - Tribune.bg
Снимка:

Главният секретар на МВР Стоян Темелакиев заяви, че спрямо полицая, който вчера блъсна 8-годишно момиченце на пешеходна пътека в пазарджишкото село Братаница, ще бъде приложена цялата строгост на закона, съобщава „Труд“.

По случая е образувано досъдебно производство. „Ще използвам случая, че съм застанал пред Вас, да изразя съболезнования към семейството на загиналото момиче вчера при пътно-транспортното произшествие и да ви уверя, че по случая ще бъде приложена цялата строгост на закона. Независимо от това, че е наш служител, на МВР, този, който е причинил това трагично събитие, към него ще бъде подходено като към всеки гражданин, който върши такъв вид такъв вид престъпления“, посочи Темелакиев.

Той се разграничи от извода на прокуратурата, която прекрати досъдебното производство по казуса с подслушването на политици и граждани поради липса на доказателства.

Темелакиев коментира, че вътрешната проверка в МВР е приключила: „Както за подслушванията, така и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите в Министерство на вътрешните работи са готови. Кога и в каква форма ще бъде запознато обществото е преценка на министъра“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати