Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Говорителят на СГП: От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума

Закон и ред

Говорителят на СГП: От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума

Говорителят на СГП: От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума - Tribune.bg
Кадър/ Нова ТВ

Нападателите са били четирима

От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума. Все още не е ясно кои са извършителите на грабежа. Това заяви в ефира на NOVA говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

По последна информация нападателите са четирима, няма данни за тяхната самоличност. Били са въоръжени и маскирани. Те са избягали с кола с фалшиви украински номера. По-късно два опожарени автомобила бяха открити край Околовръстното шосе в квартал „Кръстова вада”. Според Прокуратурата колите са на извършителите. Иззети са видеозаписи.

„Това, което знаем, е, че вчера рано сутринта извършителите са се придвижили с два джипа до търговския център на Околовръстното шосе в София. Изчакали са идването на инкасо автомобила. Те очевидно са знаели, че колата ще бъде там. След това инкасо автомобила е пристигнал, като в него са превозвани касети с банкноти с различен номинал, предназначени за банкоматите на различни банки. Имало е двама служители. Единият е шофирал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря само отвътре”, заяви Петрова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети