Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Христо Терзийски: Четирима полицаи са участвали в тайния купон край Сандански, тече проверка по случая

Закон и ред

Христо Терзийски: Четирима полицаи са участвали в тайния купон край Сандански, тече проверка по случая

Снимка:

Към момента над 8000 служители на МВР са изразили желание да се ваксинират, каза зам.-главният секретар на МВР Стоян Темелакиев

Четирима полицаи са участвали в купона в заведение край Сандански в нарушение на противоепидемичните мерки. Това съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, след като връчи приза „Пожарникар на годината“.       

По време на церемонията за награждаване на най-добрите огнеборци за 2020 година, вътрешният министър каза, че се извършва проверка по случая.        

Тайното парти в заведение в местността Попина лъка стана публично достояние, след като един от празнуващите решил да излъчи купона по повод раждането на дете на живо в социалните мрежи.

Министърът посочи, че на купона са били 18 души, 4-ма от тях - полицаи в Сандански. „Назначена е проверка по случая. Тя трябва да приключи до 5 дни“, заяви той.

По думите му служителите на реда са нарушили противоепидемичните мерки, за които трябва да съблюдават и изпълняват. След като проверката приключи, резултатите ще бъдат докладвани и на РЗИ. Така полицаите могат да бъдат наказани освен дисциплинарно и за нарушаване на противоепидемичните мерки.

Междувременно  Терзийски каза, че вече тече ваксинирането на полицаите. От думите на заместник-главния секретар на МВР Стоян Темелакиев пък  стана ясно, че към момента над 8000 служители на МВР са изразили желание да се ваксинират срещу коронавирус. „Първата инжекция на всички от тях трябва да бъде поставена до 2 март“, заяви той.                                                                                                                                                                                                       


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още