Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Ивайло Мирчев с достъп до непубликувани съдебни решения?

Закон и ред

Ивайло Мирчев с достъп до непубликувани съдебни решения?

Снимка:

Ивайло Мирчев е осъдил Виктор Димчев заради твърдения, че е получавал пари от Делян Пеевски. „Всъщност за първи път срещнах г-н Пеевски в парламента при клетвата ни като депутати. Сумата, за която бе осъден г-н Димчев ще бъде дарена за добри дела. Огромни благодарности на неуморния адвокат Николай Христов, който печели не за първи път дела свързани с г-н Пеевски, негови медии или клакьори“, написа Мирчев.

Той публикува и съдебното решение, като в бързината пропусна да скрие собствените си лични данни – ЕГН и адрес (бел. ред – замазани са от редакцията).

Съдебното решение се появи на профила на МирчевСъдебното решение се появи на профила на Мирчев

„Добре дошли в бъдещето! Това е едно все още непубликувано съдебно решение“, отговори Виктор Димчев, който все още не е бил запознат със решението на съда.

Той обръща внимание колко бързо магистратите са приключили делото на Мирчев – в противовес с практиката всевъзможни дела да се точат с години.

„Искрено се забавлявам в случаи като този. А казват, че съдът не работел... Работи! Само че само за другарите. За по-малко от ДВА месеца СРС образува дело, проведе го и излезе с решение, което беше публикувано от една от страните часове ПРЕДИ същото да бъде публикувано официално в сайта на СРС“, коментира той.

„Изглежда не само Узунов, Радев и Бобоков имат достъп до решенията на съда преди тяхното обявяване, а въобще цялото почтено братство“, обобщава Димчев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема