Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Изгорелите трима млади мъже край Трън са търсели трюфели, работи се по две версии за инцидента

Закон и ред

Изгорелите трима млади мъже край Трън са търсели трюфели, работи се по две версии за инцидента

Изгорелите трима млади мъже край Трън са търсели трюфели, работи се по две версии за инцидента - Tribune.bg
Кадър/ OnAir

Момчетата са от Омуртаг

Загиналите момчета, чиито изгорели тела бяха открити в автомобил край Трън, са от Омуртаг. Те са на 18, 22 и 26 години. Окръжна прокуратура в Перник е образувала досъдебно производство за палеж, от който е последвала смърт, съобщиха на брифинг от държавното обвинение.

Работи се по версиите за пожар, причинен от техническа неизправност или умишлен палеж. Обгорелият джип е открит в трудно проходима гориста местност между селата Рани луг и Насалевци, в района на граничната пирамида.

„Момчетата са събирали трюфели. Сигналът е подаден от роднина на едната от жертвите. След като на 20-ти декември не е успял да се свърже по телефона, започнало търсене и са открили димящите останки на автомобила. Трябва да се потвърди и самоличността на лицата, които са обгорели”, казаха още от прокуратурата. 

Освен обгорените човешки тела, в автомобила са намерени и останки от две животни, вероятно кучета, но експертиза ще установи това. Според прокуратурата е възможно животните да са били използвани за откриването на трюфели.

Автомобилът, с който са пътували тримата е бил с газова уредба. Те не са идвали в района на Трън за първи път. Инцидентът е станал в гориста местност.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Трън, трюфели, кола
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети