Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Измама: Рекламират лекарство от името на известен кардиолог

Закон и ред

Измама: Рекламират лекарство от името на известен кардиолог

Снимка:

Поредна измама с хранителни добавки, които се предлагат в интернет, съобщава NOVA. Този път на гърба на един от известните ни кардиолози. Мнимите търговци откраднали снимката и биографията на доц. Сотир Марчев, който е началник на Клиниката по кардиология към Медицинския институт на МВР. Измислили дори и фалшиво обширно интервю с него, в което уж рекламира чудодейните свойства на хранителните добавки. Доцентът е подал жалба в полицията.

„Интернет измамници публикуват мои интернет снимки, моята истинска биография, последвана от дълго фалшиво интервю, в което се рекламира препарат за почистване на съдовете. То цели да накара читателите да си купят това лекарство”, обясни доцентът.

Доц. Марчев категорично заяви, че не е давал подобно интервю, както и че не познава препарата, който уж рекламира.

КадърКадър

„Сигнализирал съм съответните органи и докато те стигнат докрай, нашата обща цел е да предупредим доверчивите хора да не си дават парите”, каза още той.

Кардиологът обясни, че пациенти са започнали да го търсят, за да се уверят дали информацията за препарата е истина. Той поясни, че няма представа какъв е препаратът, под който е сложена неговата биография.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още