Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Измамник събира дарения от името на Община Пловдив

Закон и ред

Измамник събира дарения от името на Община Пловдив

Снимка:

Млад мъж, който твърди, че събира средства за кампания на Община Пловдив, е обикалял през почивните дни в район Западен около улица Ружа. За случката сигнализира гражданин на електронната поща на администрацията, съобщи plovdiv-online.com.

Дарението е искано от живущите под предлог, че ще послужи за закупуване на предпазни маски и ръкавици за хора от старческите домове.

Община Пловдив апелира гражданите да не се подават на подобни инсинуации и да бъдат изключително внимателни в условията на COVID пандемията и опитите за измама в тази ситуация.

Никой от служителите на общинската или районната администрация не събира подобни средства и няма такава дарителска кампания в ход.

Работещите в старческите и социални домове са обезпечени с необходимите предпазни средства и там се спазват всички необходими противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на вируси.

Сигналът е предаден на органите на МВР-Пловдив за предприемане на действия по компетентност.

При подобни случаи молим гражданите да сезират веднага на телефон 112 или в най-близкото районно управление на полицията за предотвратяване на подобни опити за измама, посочват от Община Пловдив.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още