Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Извикаха Живко Коцев на разпит в националното следствие, вероятно става обвиняем

Закон и ред

Извикаха Живко Коцев на разпит в националното следствие, вероятно става обвиняем

Извикаха Живко Коцев на разпит в националното следствие, вероятно става обвиняем - Tribune.bg
Снимка:

Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие. Поводът е скандалът, свързан със спецакцията в агенция "Митници".

Днес Коцев е получил призовка от държавното обвинение да се яви на „Г.М Димитров“. Датата за явяването му е 19-и април, петък. По собствено желание, той може да се яви и по-рано. Според информация на bTV Живко Коцев също ще бъде обвиняем по случая с Агенция „Митници“. Коцев не беше открит за коментар.

Темата коментира по-рано от „Капитан Андреево“ вътрешният министър.

„Тежка репутационна щета. Трябва бързо да оправдаем доверието на българските граждани и на нашите европейски партньори .Тук е мястото да поздравя ДАНС, прокуратурата и антикорупционната комисия, които през последните месеци бяха критикувани, но с тази тяхна операция показаха, че работят в перфектен синхрон и стигат до най високите етажи на властта“, заяви Калин Стоянов.

„Ще направим всичко възможно съставът да бъде успокоен и да  му бъдат вдъхнати сили и увереност, да продължим напред въпреки сериозната щета, която претърпяхме като министерство“, посочи Димитър Кангалджиев, главен секретар на МВР.

Утре в парламента временната комисия за скандала ще изслуша шефа на ДАНС Пламен Тончев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети