Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Калин Стоянов за пускането от ареста на шофьора, прегазил Филип: Жалка история

Закон и ред

Калин Стоянов за пускането от ареста на шофьора, прегазил Филип: Жалка история

Калин Стоянов за пускането от ареста на шофьора, прегазил Филип: Жалка история - Tribune.bg
Снимка:

Мястото му е зад решетките, смята министърът

„Жалка история. Не би следвало човек, който си позволи да шофира с близо 90 км в час в населено място с алколох; който уби невинно дете на пешеходна пътека да бъде пуснат под домашен арест. Трбява да бъде в следвеният арест докато приключи следствието“, коментира от Бургас вътрепния министър Калин Стоянов по повод освобождаването под домашен арест на шофьора, прегазил 14-годишният Филип в центъра на София.

Калин Стоянов потвърди, че в ГБДОП не е имало теч на информация по отношение на убития Мартин Божанов.

„Нещо повече, ГДБОП бе единствената структура в МВР, която под мое ръководство успя да събере достатъчно данни, за да бъдат образувани няколко досъдебни производства срещу Божанов. Затова смятам, че трябва да се сложи край на подобни спекулации“, обясни министър Стоянов.

Той потвърди новината от сутринта за разбита организирана престъпна група за трафик на мигранти. Задържаните до момента са 10, но се очакват още арести до края на деня каза министърът на МВР.

И уточни, че сред арестуваните е и лидерът на ОПГ-то. Нелегалните мигранти са били прекарани през няколко маршрута, всички на територията на Бургаска област. Групата е била наблюдавана в продължение на няколко месеца.

Попитан за предстоящата ротация за властта и това коя номинация е бил той, Стоянов за пореден път обясни, че с него са били водени разговори единствено от Кирил Петков.

„Единственият човек, с когото съм водил разговори и който ми предложи да стана вътрешен министър, и който 2 дни ме убеждаваше да приема е Кирил петков. С никой други не съм говорил“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати