Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Клип се превърна в хит: Ромка брани регистрационния номер на колата си (ВИДЕО)

Закон и ред

Клип се превърна в хит: Ромка брани регистрационния номер на колата си (ВИДЕО)

Снимка:

Полицията проверява кой е заснел кадрите и кой ги е разпространил

„Нема да сваляш номерата! Нема да ми пипаш колата!“ Това крещи ромка на полицай, който иска да свали регистрационните табели на автомобила. Клипът беше разпространен във Фейсбук и набра популярност изключително бързо, заради екстравагантното поведение на жената.

Мъжът ѝ се опитва да помогне на органите на реда, като иска да я изтегли от превозното средство. Тя е особено упорита и прикрива с тялото си табелата. „Ако ще да ме пребие, нема да си дам номерата. Цялата махала да гледа“, казва тя. Накрая полицаят се обръща към снимащия и казва: „Стига“.

Случаят е от Луковит и е заснет през месец ноември, потвърди за NOVA старши комисар Милен Маринов, директор ОД на МВР-Ловеч. Той заяви още, че ще провери кой е снимал клипа и защо е разпространен. „Ще назнача проверка. Това е недопустимо”, заяви Маринов.

Клипът приключва със свалянето на регистрационните табели на автомобила и дерегистрирането му. „След това е издаден акт за административно нарушение и последствие е издадено наказателно постановление. Водачът е неправоспособен, никога не е имал свидетелство за управление на МПС. Дори се е опитал да избяга”, обясни старши комисар Маринов.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема