Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Компанията, чийто инкасо автомобил беше обран в Перник, дава 200 хиляди лева срещу информация

Закон и ред

Компанията, чийто инкасо автомобил беше обран в Перник, дава 200 хиляди лева срещу информация

Компанията, чийто инкасо автомобил беше обран в Перник, дава 200 хиляди лева срещу информация - Tribune.bg
Снимка:

Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил в Перник, обяви парична награда срещу информация за престъплението. Фирмата предлага 200 000 лева в брой срещу достоверна информация, съобщи БТВ, които цитират официална позиция на компанията.

От нея става ясно, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата.

„След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от „ВИП Секюрити“. Те посочват, че са уверени в професионализма на органите на реда и правораздавателните структури у нас.

"Ще настояваме за използване на всички законови средства и сме сигурни, че с правилните действие ще насочим събитията до бързото разрешаване на случая", пише още в позицията.

Както вече стана известно обирът е извършен около 16 часа вчера в пернишкия квартал „Могиличе“, близо до клиентски център на енергодружество, където има и офис на фирма за парични преводи.

Полицията не потвърди размера на открадната сума, но по непотвърдена информация става въпрос за 1 милион лева.

Извършителите са избягали с черен джип.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети