Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Кой е Жоро Шопа, в чието имение се укриваха Арабаджиеви?

Закон и ред

Кой е Жоро Шопа, в чието имение се укриваха Арабаджиеви?

Кой е Жоро Шопа, в чието имение се укриваха Арабаджиеви? - Tribune.bg
Снимка:

За него се носят легенди в ъндърграунда – приятел на Брендо, братовчед на Евгения Банева

Семейство Арабаджиеви бяха задържани в имението на Георги Семерджиев - Жоро Шопа, край Барселона. Той също е арестуван. Испанската полиция получила сигнал, че съпрузите са там. Шопа е сочен за един от най-близките приятели на Евелин Банев – Брендо.

За него се носят легенди в ъндърграунда. Приятелството между Брендо и Шопа датирало още от детските им години, когато двамата израснали заедно в Тополовград. През 2014 г. името на Семерджиев попада в криминалните хроники, след като е застигнат от куршуми пред столичния хотел „Хемус” и оцелява.

Шопа кумува на сватбата на Стайко Стайков и Александра Арабаджиева, става ясно от снимки от събитието, публикувани в „България днес“.

Според Блиц обаче Жоро Шопа има роднински връзки с друга известна арестантка – Евгения Банева, с която били братовчеди. Освен това двамата споделяли и любовта към лукса, скъпите имоти, коли и часовници.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Оптимист Гниди безочливи, достойни наследници на червената просташка и крадлива шайка на бащите си! Застигна ги възмездието, задавиха се в лакомията си! Божее, много още работа имаш ...
08.03.2019 10:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати