Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Лицата на протеста: Пиарът на Иванчева нападна възрастна жена

Закон и ред

Лицата на протеста: Пиарът на Иванчева нападна възрастна жена

„Мърла, махай се оттука!“, крещя Петър Кърджилов на възрастна жена, взе ѝ бастуна

Грозни сцени на втория ден от блокадата на Орлов мост. Жертва на физическо насилие стана възрастна дена, която беше дошла от провинцията и заяви пред НОВА ТВ, че според нея протестът е нелегитимен.

„Мърла, махай се оттука!“, разкрещя се пиарът на Десислава Иванчева Петър Кърджилов. Той се затича към жената, заля я с нещо, а друг протестиращ го задържа, за да не я удря.

Жената посегна да отвърне с бастуна си, но той беше издърпан от ръцете ѝ от Кърджилов, който беше във видимо неадекватно състояние.

„Как е възможно това? Извикайте полиция!“, възмути се репортерката на Нова ТВ, а останалите протестиращи се презастраховаха, че не го познавали и бил провокатор.

Впоследствие Кърджилов беше задържан, а той през цялото време крещя, че го болят ръцете от белезниците.

„Това не е тяхна територия и трябва да я освободят. Аз съм гражданин на тази държава, избрала съм това правителство“, заяви жената.

„Госпожата ни псува и ни замеря с бастун. Не съм употребил алкохол. Боли ме! Няма причина за ареста. Документите ми са в палатката, искат да ме отведат без документи“, каза той преди да бъде откаран от полицията.

Петър Кърджилов, колкото и да твърдят, че е „непознат“ протестиращите, е едно от видните лица на протеста от самото му начало. В последните дни той дори обяви инициатива да ходи да протестира пред сградата на ЕП в Брюксел и търсеше финансиране и съмишленици.

Друг протестиращ пък обвини Нова ТВ за сценката и че възрастната жена била „докарана от Домусчиев“ с цел провокация.  


Коментари (8)

Тартаковер Краткото видео тотално опровергава написаното. Проличава дебелата лъжа на този помиярник. Възрастната жена отива на това място, единствено с цел да провокира протестиращите. Подготвила си е думите, репетирала ги е и избрала момента, когато протестиращите са изнервени от арогантната наглост на властта, да не се маха, да иска цялата държава да продължава да страда. Поне да бяха си спестили видеото.
31.07.2020 10:16 / Отговор
пръдковер Дано да се случи на майка ти.
31.07.2020 11:02
Български офицер Абе Червено БРП /к/ - БКП І БСП мекеренце , запали ли се България първо такива като теб ще висят по стълбовете с главите надолу .....!!!
31.07.2020 11:21
Български офицер Абе Червено БРП /к/ - БКП І БСП мекеренце , запали ли се България първо такива като теб ще висят по стълбовете с главите надолу .....!!!
31.07.2020 11:22 / Отговор
Тартаковер Абе, дърт дебилен мръсник, какъв офицер си ти бе, простак?? Ти си стар изветрял бивш хард-комунист, а днес вече "достоен" правоверен гербаджия! Виж си коментара, идиот, прочети си го и ако има в теб някаква офицерска чест, иди се застреляй! Останал в миналото примитивен неандерталски помияр, ти днес само мърсиш земята по която вървиш. Виж си речника, мръснико. Кой трябва да виси по стълбовете? Сигурно ако имаш власт, ще закачиш с главите надолу всички млади хора, умни, интелигентни студенти, които днес вървят по улиците на България,протестират срещу бандитизма и съсипването на държавата. Срещу унизяването ни от мръсни политически бандити, срещу нищожните пенсии и труден живот на възрастните им роднини. Върви се застреляй, това ще е най-хубавото нещо което ще извършиш в идиотския си живот !
31.07.2020 12:23
кесо Червените лекета дето ходят да си убиват времето по кръстовищата, докато другите работят, най-обичат като този "храбър бабаит" пред безпомощни инвалидни старици, да ходят да се борят с "тиранията и неправдите" на Запад. Преди време едно протеже на покойния вече Стефан Данаилов /Достена Лаверн - омъжена и живееща в богата Швеция/ доверително заяви, че предпочита да се бори за "светло комунистическо бъдеще" в Париж или Ню Йорк. Абе няма кво, хора с вкус, а баламите дето бачкат за да може червените лекета да си хойкат по "протестен туризъм" като въпросния Кърджилов са затова - да ги хрантутят.
31.07.2020 12:48 / Отговор
Аз Глупости! Жалки сте! Видеото е недвусмислено!
01.08.2020 15:10 / Отговор
Цветка Моля,всички протестиращи да направите списъци , за да бъдете съдени за унищожаването на Родината ни!
03.08.2020 00:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още