Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Любов в Интернет: Американец дал хиляди левове на българка, тя обещала брак и изчезнала

Закон и ред

Любов в Интернет: Американец дал хиляди левове на българка, тя обещала брак и изчезнала

Любов в Интернет: Американец дал хиляди левове на българка, тя обещала брак и изчезнала - Tribune.bg
Снимка:

61-годишен американец сигнализира полицията в Нови пазар за измама за близо 45 000 лева, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен пише БТА.

Мъжът пристигнал в България, след като се усъмнил, че е измамен. Разказал, че в края на миналата година се запознал с жена в интернет сайт. Започнали комуникация, като след известно време тя се прехвърлила в мобилно приложение за видео и аудио разговори. Жената му разказала, че живее бедно на село, че се грижи за своя близка и не разполага с пари. Мъжът решил да ѝ помогне, изпратил определена сума, а после - и втора. Предложил ѝ да се омъжи за него и тя се съгласила. Разбрали се да се срещнат в съседна държава. Получил обаждане, че на летището са я задържали и, за да я освободят, са необходими още пари. Той отново ѝ пратил, а след известно време комуникацията между тях спряла. 

Притеснен, че нещо се е случило, тръгнал да я търси. Пристигнал в полицейското управление в Нови пазар, тъй като преди време му казала, че е от този край. В разговора си с полицейски служители мъжът разказал, че е превел близо 45 000 лева и е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати