Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Майката на Росица и Христина вече се е примирила, че няма да хванат втори убиец

Закон и ред

Майката на Росица и Христина вече се е примирила, че няма да хванат втори убиец

„Примиряваш се с фактите, дори да знаеш, че те не са цялата истина. С болката свикваш“. Това е равносметката на Фани Белнейска 15 години след жестоките убийства на дъщерите ѝ Росица и Христина.

Макар случаят вече да е приключен, а папките, както казва тя, затворени по шкафовете, ужасяващото престъпление все още повдига въпроси, на които едва ли някога ще бъдат дадени отговори, пише „24 часа“.

„За тези 15 години няма ден и нощ, в които да не съм мислила за дъщерите си. Измина толкова дълго време от онзи 30 януари 2006 г., а сякаш всичко беше вчера. Още ясно си спомням мига, в който ми съобщиха какво се е случило, и болката, която усетих в гърдите си. Нищо не може да излекува това, което изпитах тогава и продължавам да изпитвам в момента. Равносметката е, че след 15 години на мъка и борба да има справедливост аз вече се примирих с това, което стана“, разказва Фани пред „168 часа“.

Белнейска е готова да приеме, че казусът е приключен. От години никой не я е търсил, тъй като нови следи няма. Според нея името на другия човек ще остане мистерия въпреки необоримите доказателства, че има такъв.

В момента майката живее сама с осиновената си дъщеря Мария. Съпругът ѝ почина през 2015.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още