Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъж отива на съд, нахлул през прозореца да изнасилва момиче в Студентски град

Закон и ред

Мъж отива на съд, нахлул през прозореца да изнасилва момиче в Студентски град

Снимка:

Същият ден мъжът е бил задържан от полицията за притежание на кокаин

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски районен съд срещу 30-годишен мъж за 4 различни деяния - влизане в чуждо жилище, опит за изнасилване, блудство и държане на наркотици, съобщиха от държавното обвинение.

На 7 юни 2021 година около 04,30 часа в София, ж.к. „Студентски град“, С.М. влязъл в чуждо жилище, обитавано от Т.И., като употребил за това сила – нанесъл три удара по прозореца. След като нахлул при младата жена, С.М. направил опит да я изнасили, като я принудил към това със сила. Опитът е останал недовършен, тъй като тя успяла да го избута.

Мъжът я целувал, докосвал я и я съблякъл, като използвал сила. По това време в коридора на жилището се чул шум и нападателят се уплашил и избягал, а момичето съобщило за случилото се в полицията.

Същия ден в 8,10 часа С.М. е задържан от полицията в ж.к. „Младост“, у него е открит кокаин.

По случая е образувано досъдебно производство за 4 деяния – влизане взлом, опит за изнасилване, блудство, държане на наркотични вещества без надлежно разрешително.

В хода на разследването са разпитани свидетели и са направени експертизи, които сочат С.М. като деец. Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда.                                                         


Топ новини

виж още

Актуална тема