Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъж се опитал да изнасили малолетна в Петрич

Закон и ред

Мъж се опитал да изнасили малолетна в Петрич

Снимка:

Момичето е на 12, извикал го до колата уж да пита как да стигне до магазин

Районна прокуратура – Петрич е внесла обвинителен акт срещу 38-годишен мъж за опит да изнасили малолетна, съобщиха от прокуратурата.

На 07.05.2019 г. обвиняемият бил в гр. Петрич по работа, като се придвижвал из града с управляван от него служебен автомобил. В района на кръстовището на ул. „Свобода“ и ул. „Папульо“ той забелязал минаващо момиче (на 12 години) и през прозореца на колата го извикал да се приближи, като попитал за местонахождението на магазин „Рай“.

Малолетната обяснила как да стигне до въпросния търговски обект, след което всеки продължил по пътя си. На друго кръстовище обаче той спрял автомобила и клекнал до него. В момент, когато момичето преминавало покрай него, той го спрял и попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина. Обещал ѝ, че ще я върне обратно на същото място.

Детето решило да му помогне и доверявайки му се, седнало на предната дясна седалка на автомобила до шофьора. Започнало за пореден път да му обяснява посоката към магазина. На свой ред обвиняемият попитал ученичката за възрастта ѝ, направил ѝ комплимент за външността. Междувременно тя видяла своята приятелка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и ѝ казала да я изчака.

Помолила обвиняемия да спре, за да слезе, но той продължил. Докато шофирал, Р.Г. опипал момичето, с което целял да възбуди полово желание без съвкупление. Детето се уплашило от действията му и възползвайки се от факта, че мъжът шофира бавно, успяло да отвори врата и слязло от автомобила в движение. Веднага се затичало по тротоара към сградата на „Овергаз“ при приятелката си.

След като се прибрала ученичката разказала на родителите си за случилото се, като баща ѝ пуснал жалба в РУ Петрич.

В хода на производството по делото от видеозаписи в района бил установен автомобилът и проведен разпит с управителя на дружеството - собственик на превозното средство. Действителният ползвател на МПС във въпросния ден бил установен. За изясняване на всички факти и обстоятелства било извършено разпознаване от малолетната на извършителя на деянието Р.Г.

Предстои делото да продължи в съда.  


Коментари (2)

Джинги би Педофили колкото си щеш на такива им трябва доживотен затвор и да се гаврят с тях до последно
23.08.2019 09:01 / Отговор
Анонимен Без да се знае не се говори. Тая малката си е пълна.... Баща и я пуска да бачка. Човека сигурно не е искал да си плати и сега какво ли няма да измислят. Колко пъти съм и плащал на тази.
18.09.2019 17:01

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив