Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъжът, обвинен в изнасилване на дъщеря си, се изправя пред съда

Закон и ред

Мъжът, обвинен в изнасилване на дъщеря си, се изправя пред съда

Снимка:

Прокуратурата в Стара Загора внесе в съда обвинителния акт срещу Стоян Владев, който е обвинен в блудство и изнасилване на 14-годишната си дъщеря.

Обвинението е за това, че 41-годишният мъж, от декември 2014 г. до март 2019 г., в дома си в село в обл. Стара Загора, многократно, в условията на продължавано престъпление, чрез използване на положение на надзор и употреба на сила и заплашване, е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице ненавършило 14 годишна възраст, съобщават от прокуратурата.

Мъжът е предаден на съд и за това, че от декември 2018 г. до март 2019 г., в условията на продължавано престъпление, четири пъти е изнасилил дъщеря си, като я е принудил към това със сила и заплашване, и деянието представлява особено тежък случай.

Обвинение има и за това, че е карал детето да гледа порнографски филми.

Той бил разделен с майката на пострадалото дете, но родителските права не били уредени със съдебно решение. Поради тази причина детето гостувало по различно време при баща си, обикновено в почивните дни. Така в горепосочените периоди той се възползвал от положението на надзор и извършил блудствени действия и изнасилване, като пускал на момичето порнографски филми. Пострадалата започнала да се страхува, не искала да се вижда с него и когато разбрала, че действията му са нередни, отказала да се среща с баща си. Той започнал да я причаква пред училище, а когато нейна позната видяла, че я дърпа, за да я качи в колата си, пострадалата споделила с нея и с майка си за деянията на обвиняемия и бил подаден сигнал в полицията.

В момента обвиняемият е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив