Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мегз е обвинена за застрахователна измама, грозят я до 10 години затвор

Закон и ред

Мегз е обвинена за застрахователна измама, грозят я до 10 години затвор

Мегз е обвинена за застрахователна измама, грозят я до 10 години затвор - Tribune.bg
Снимка:

Гаджето ѝ арестувано, братовчед ѝ също обвиняем

Дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз е обвинена в застрахователна измама, съобщи Trafficnews.bg. Модната икона се явила днес на разпит в Пловдив и си тръгнала с повдигнати обвинения за подбудителство и измама в обсебване в големи размери. Наказанието, предвидено за това престъпление е от 3 до 10 години затвор, като е възможна и конфискация на цялото имущество. Мегз е с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лева.

В края на септември 2018 г. Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчеда на Мегз- Антон Лесов. Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар в "Кючук Париж", а на следващата сутрин го нямало. Джипът е лизингов и е собственост на "Софауто". По време на разследването криминалистите се натъкнали на противоречиви и подозрителни факти. Започнало разследването на застрахователна измама.

Гаджето на дизайнерката- транспортният бос Румен Рончев беше арестуван вчера. С постановление на Районна прокуратура той е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Каканашева – Лесов.

Само преди дни Мегз написа във Фейсбук: „Преди около 2 месеца мъжът ми ме покани да управлявам бизнеса му заедно с него. Някой друг път ще ви разказвам колко трудно решение беше това. Сега искам просто да уточня, че от около 8-9 месеца живея интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отделям почти цялото си време там.“

Връзката ѝ с транспортния бос Румен Рончев е от няколко месеца. Той е собственик на транспортната фирма. Преди броени дни Каканашева се появила на конференция на превозвачите и коментирала плана „Макрон".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати