Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Миню Стайков за сигнала на Илчовски: Аз нямам сестра

Закон и ред

Миню Стайков за сигнала на Илчовски: Аз нямам сестра

Миню Стайков за сигнала на Илчовски: Аз нямам сестра - Tribune.bg
Снимка:

„Аз нямам сестра.“ Така бизнесменът Миню Стайков отговори пред журналисти на твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски. В сигнал до комисията за ревизия в парламента Илчовски твърди, че е гледал клип с издевателства над Миню Стайков в ареста.

„Ако сте достатъчно умни, ще се сетите“, каза още Стайков, цитиран от „24 часа“. И добави: “Все някой има.“ Запитан дали знае за наличие на подобно видео без значение кой е на кадрите, Стайков отрече да е запознат.

Адвокатката му Анна Попова пък изтъкна разминаване между сигнала на Илчовски и времето, по което клиентът ѝ е бил в ареста. Доколкото разбрах, г-н Илчовски говори за 2017 г., а моят клиент е бил задържан през септември 2018 г., уточни юристката.

Стайков беше задържан на 5 септември 2018 г. и привлечен към наказателна отговорност от Специализираната прокуратура за ръководене на организирана престъпна група, данъчни престъпления и пране на пари. Последва и друго обвинение за злоупотреба със средства от Програмата за развитие на селските райони и Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети