Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Младеж удари лекарка в София

Закон и ред

Младеж удари лекарка в София

Снимка:

Предпазните очила на медика били счупени

20-годишен мъж е привлечен към наказателна отговорност за това, че е ударил шамар на лекар, съобщиха от прокуратурата. Случката се разиграла на 20 декември около 11:30 ч. в Спешното отделение на Националната кардиологична болница в София.

Лекарката е ударена по лявата буза, като от удара предпазните ѝ очила били счупени. След като проявил агресия, младежът излязъл от лечебното заведение и продължил да крещи.

Младежът е арестуван за 72 часа. Досега не е осъждан. Във вторник Софийският районен съд ще реши дали мъжът да бъде задържан за постоянно.  

 


Коментари (2)

Stefan Озверянам. Да, млад е, неопитен, допускаме дори, че е подкован с психостимуланти, бил е в напрежение и психо дискомфорт.

Но да посегне на лекар?! Как па нема един здравеняк лекар или санитар, да му напукат празната кофа и за назидание да му нацепят празната глава като на стара мечка джуните?
Нека се оплаче, че за видим кой съдия ще постанови санкция за справедлива защита над ЛЕКАР. А келемето ще оправдае с крехката му запаросана психика.

Омекнаха ни коленете от лъжнаука и измислени ценности. Ако лекарите ни ги бият, това е началото на края на обществото.
22.12.2020 08:36 / Отговор
Колко лекари трябва да бъдат задържани за цинизъм, безотговорност, унизително отношение към болните, некадърност и корумпираност. Досега няма един наказан лекар. Нито един!
22.12.2020 11:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още