Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. МВР и НАП с хайка по заведенията на морето, намериха няколко непълнолетни

Закон и ред

МВР и НАП с хайка по заведенията на морето, намериха няколко непълнолетни

МВР и НАП с хайка по заведенията на морето, намериха няколко непълнолетни - Tribune.bg

„Тези специализирани полицейски операции ще продължат през целия активен сезон“, обещаха от полицията

МВР и НАП с масирани проверки спазват ли се правила в заведенията във Варна. Късно в петък полицията влязла изненадващо на проверка в няколко  нощни клуба. Униформените следят най-вече за разпространение на наркотици, както и за непълнолетни лица в заведенията.

Минути след началото на проверките бяха установени няколко непълнолетни лица. „Проверени са 48 лица. Установено е едно лице, обявено за общодържавно издирване”, заяви Светла Златева - говорител на ОД на МВР – Варна.

Клиентите  били изненадани от акцията.

„В последно време не си позволявам особено много, специално по дискотеки, но ето идвам, наканвам се и шок - тук някакви опашки, а дойдохме след рожден ден на приятелката ми да правим шоу. Но попаднахме на шоу. Не знам какво се случва. Странно е, в смисъл не е приятно”, категорична е  Мария Папазова, клиент на заведение.

Много от клиентите споделиха, че до този момент не са попадали на нередности в дискотеките. Проверката на униформените продължи няколко часа, като бяха проверени заведения, както на крайбрежната алея, така и на Морската гара във Варна.

„Проверките ще продължат. Тези специализирани полицейски операции ще бъдат докато приключи активния сезон”, посочи Светла Златева, говорител на ОД на МВР-Варна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати