Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. МВР на Рашков отказва достъп на майка до 17 г. ѝ дъщеря, разпитвана за Ален и лова на педофили (ВИДЕО)

Закон и ред

МВР на Рашков отказва достъп на майка до 17 г. ѝ дъщеря, разпитвана за Ален и лова на педофили (ВИДЕО)

От 8 ч. тази сутрин в І РПУ в София разпитват без адвокат и родител непълнолетно 17-годишно момиче по делото на Ален и лова на педофили. Служителите отказват достъп на майката до непълнолетната ѝ дъщеря, стана ясно от видео на протестиращи по случая пред районното управление в София.

От портала на районното първо ги уведомиха, че Благой Иванов разследва случая и води разпита, а впоследствие - че си е тръгнал.

Майката потърси подкрепа от гореща линия на Агенция „Закрила на детето“, но оттам само приеха сигнала. Така повече от час жената е без достъп до непълнолетната си дъщеря.

Цяла България стана свидетел на видеоклиповете как едно 16-годишно момче и неговите приятели залагат капани на педофили и ги ловят, докато ръководеното от министър Рашков силово ведомство не забелязва проблема.

Сред разкритите от Ален българи, търсещи секс с деца, имаше и 50-годишен мъж, поискал осъзнато да спи с 13-годишна. Вместо да се заеме с педофилите, МВР на Рашков работи по сигнал срещу Ален на заловен мераклия за секс с шестокласничка.

Така 16-годишното момче се озова в І РПУ на разпит на 25 октомври, а днес отново е привикан да даде показания, докато в съседната стая е чул, че разпитват 17 г. му приятелка. Ален потвърди пред майка ѝ, че тя още е в І РПУ, но оттам отказват повече подробности дали е задържана или само й снемат показания.  


Топ новини

виж още

Актуална тема