Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Началник на отдел в НАП-Пловдив e арестувана за изнудване на търговска фирма

Закон и ред

Началник на отдел в НАП-Пловдив e арестувана за изнудване на търговска фирма

Началник на отдел в НАП-Пловдив e арестувана за изнудване на търговска фирма - Tribune.bg
Снимка:

Искала 4000 лв. за проверка с благоприятни резултати

60-годишна шефка на отдел в НАП-Пловдив е била арестувана вчера в момента на получаване на подкуп от 2000 лв., съобщава bTV, като се позовава на разследващите.

Според събраните до момента данни служителката е изнудвала търговска фирма, като е поискала 4000 лв., за да осигури благоприятни резултати от данъчна проверка. Повдигнато ѝ е обвинение за търговия с влияние.

Вчера в присъствието на наблюдаващия прокурор при Окръжна прокуратура – Пловдив, служители на отдел „Икономическа полиция“ – Пловдив при ОД на МВР-Пловдив, извършиха процесуално-следствени действия. За 24 часа по Закона за МВР е задържан служител на ТД на НАП - гр. Пловдив, съобщиха официално от държавното обвинение.


Коментари (1)

В Мутристан на ДПС & ГРОБ е така . За един инспектор от ДАИ , много имотен и далече напред с мат"ряла , колегите Му говорят , че ги водел с някалко обиколки , а той се оправдава , че женка му бачкала в НАП . А тя за алиби казва , че мъжот и бачкал в ДАЙ , затуй били богати. Еваларка Бойко, тиси нашто слънце , ти си нашият светъл пример за подражание в жизвьи и лайфа !
25.02.2020 14:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема