Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Наглост: Мъж обра медицинска сестра в болница във В. Търново

Закон и ред

Наглост: Мъж обра медицинска сестра в болница във В. Търново

Наглост: Мъж обра медицинска сестра в болница във В. Търново - Tribune.bg
Снимка:

Неизвестен мъж обра медицински работник, задигайки 500 лева от лекарски кабинет във Велико Търново. Случаят е от преди два дни и се разиграва в областната болница в града. Крадецът е заснет на камери, но все още се издирва, посочва Нова телевизия.

„В петък сутринта отидох до банкомата на болницата, за да изтегля пари за лични сметки. Сложих сумата в портмонето си и след това се прибрах в кабинета. Оставих си чантата и личните вещи. Излязох да си сипя вода, поговорих с колежки. Нямаше ме не повече от 15 минути”, разказа медицинската сестра в лекарския кабинет Вероника Савева и допълни: „Когато се върнах, всичко си беше на мястото и нямаше индикации, че съм обрана”.

По думите ѝ тя разбрала за липсващата сума, когато извадила портмонето си, за да извади пари, за да си купи нещо около 30 минути, след като се върнала в кабинета. „Веднага се обадих на шефката си. Свързах се и с IT техника, който погледна камерите и видяхме крадеца”, посочва тя.

Савева сигнализирала за липсващата сума в полицията за кражбата. Органите на реда коментираха, че самоличността на мъжа е установена, но той не живее на територията на областта и все още се издирва.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати