Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Нападение над служител на ЦГМ заради поставена скоба

Закон и ред

Нападение над служител на ЦГМ заради поставена скоба

Нападение над служител на ЦГМ заради поставена скоба - Tribune.bg
Снимка:

Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена скоба. Видео показва как мъж напада служител, докато той изпълнява задълженията си, съобщава БТВ.

Инцидентът е станал на столичния булевард „Шипченски проход“. Най-вероятно причината за агресията е поставена скоба на колата на нападателя. Тези случай зачестяват в този район, заради въведеното неотдавна плането паркиране.

Хит в мрежата: Патрулка преследва шофьор със скоба на автомобила (ВИДЕО)

„Свидетели сме на едно недопустимо и арогантно поведение от страна на млад мъж, който напада служител на Център за градска мобилност, докато той си е вършел работата. Екипът е обхождал района. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, поставят му скоба“, обяснява пред екипа на bTV Румяна Милова, директор на Център за градска мобилност.

Малко по-късно идва младият мъж и се нахвърля върху служителя. Служителят е изпаднал в стрес.

„Чух се с него сутринта, за да разбера в какво състояние е. Каза ми, че има болка в област на гърлото, но все още е стресира. Каза ми също така, че мъжът го е обиждал и го е псувал“, разказа Румяна Милова.

Закопчаха колата на Христо Иванов пред ГЕРБ (СНИМКА)

Служителите са инструктирани, как да действат в такива ситуации. Вторият работник е звъннал на 112 и на мястото на инцидента веднага е дошла патрулна кола от Първо районно управление на МВР. Побойникът е задържан за 24 часа.

„Нашите служители също са дали показания, след което са посетили лекарски кабинет. Независимо от това, че няма видими белези на по-сериозни травми, нападнатият служител е силно стресиран“, допълни още Румяна Милова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети