Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Насрочиха за 8 март делото срещу Пламен Бобоков

Закон и ред

Насрочиха за 8 март делото срещу Пламен Бобоков

Снимка:

За 08 март от 10.00 часа е било насрочено разпоредителното заседание по делото срещу Пламен Бобоков, съобщи „24 часа“. Според внесения от прокуратурата обвинителен акт известният бизнесмен е държал в дома си в Русе 50 броя археологически обекти, представляващи движими културни ценности национално богатство, които не са идентифицирани и регистрирани по съответния ред.

По неофициална информация става дума за остриета на стрели. Наказанието за такова деяние според Наказателния кодекс е лишаване от свобода до шест години и глоба от 3 000 до 15 000 лева, като съдът може да наложи и конфискация до една втора от имуществото на виновния, както и лишаване от право да се заема определена държавна или обществена длъжност и лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност.

Съгласно чл. 16 от НПК подсъдимият се смята за невиновен до установяване на противното с влязла в сила присъда, уточнява Темида.  


Коментари (1)

Ехооо.. И двамата братя си ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ за нанесени НЕПОПРАВИМИ вреди на ПОЧВАТА, ВОДИТЕ и ВЪЗДУХА на Б-я !!! ОТРОВИТЕЛИ , СМЪРТ ЗА ТЯХ и за далавераджията техния авер ФИГУРАНТА, който си пълнеше гушата и беше техен ПОМОЩНИК в ДАЛАВЕРИТЕ , ДА БЪДЕ СЪДЕН и и ОСЪДЕН и ИЗРИТАН в СИБИР !!! ПФУууууууу...ГОВЕДА, за тях МРЪСНИТЕ ПАЧКИ, а за нас и децата ни ОТРОВИТЕ, ето това са тези ИЗРОДИии и НИКАКВА МИЛОСТ !!!
15.02.2021 15:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още