Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Найденов: 99,9 % от колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона

Закон и ред

Найденов: 99,9 % от колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона

Найденов: 99,9 % от колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона - Tribune.bg
Снимка:

99,9 % от колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона. Това съобщи във Фейсбук бившият му съдружник Цветомир Найденов.

„Тежко разкрит е за тази си дейност и сега велинградският манипулатор започва да си измисля версията, че лошите батковци искат да му я вземат“, смята Найденов.

Според него това е типичен подход за Васил Божков.

„Той така прави. Винаги говори небивалици като е притиснат до стената, знаем си го. Прави го с една единствена цел: жертвата да не може да се ориентира. А Жертвата са всички наивници, които вярват, че този тежък криминален престъпник би направил нещо извън неговия престъпен интерес, па камо ли нещо за България“, категоричен е бизнесменът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Този тежък криминален престъпник, първо не е осъден, второ защо толкова години си му бил съдружник. Значи и ти си престъпник, по тази логика.
26.08.2020 11:02 / Отговор
Да! Все пак е по-добре да се осъзнаеш, макар и по-късно.
26.08.2020 11:07
Аршинът читателски? "По тази логика" защо Христо Иванов чак сега се сети за Росенец след толкова години, след като е бил и управляващ министър?!?
26.08.2020 11:57
Абе, каиш, защо не е осъден ли? Не е осъден, щото щипна в странство при арабуките, затова. Ама има време - ще бъде осъден, когато му дойде времето.
27.08.2020 02:04
кесо Абе нали така Черепа е откривал "работни места" и е осигурявал препитание на стотици "кайно нуждаещи" се граждани? Кво толкоз?
26.08.2020 14:08 / Отговор
Мако Даков, да не се бърка с МакДоналд Даа, а и така иманярите не са забегнали в чужбина, а са останали да си ровичкат из бг-земите, супер патриотично е.
27.08.2020 02:08

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати