Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Не настанили Емили нито в женска, нито в мъжка килия. В самостоятелна е

Закон и ред

Не настанили Емили нито в женска, нито в мъжка килия. В самостоятелна е

Не настанили Емили нито в женска, нито в мъжка килия. В самостоятелна е - Tribune.bg

Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в пловдивския арест. Това са съобщили за „24 часа“ от Министерство на правосъдието. Пловдивските служители на съдебната са решили я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във „Фермата“. Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха.

През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове.  Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж.

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала си и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката.

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила популярност и с прякора си Тротинетката, заради скоростта, с която хвърчи по улици и магистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше задържана заедно с други двама т.нар. инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с младеж със специални  образователни потребности. Клипът, на който се вижда как те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, за да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвинение на тримата за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети