Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Неизвестни нахлуха в аптека „Марешки“ в Плевен, опитаха да я затворят

Закон и ред

Неизвестни нахлуха в аптека „Марешки“ в Плевен, опитаха да я затворят

Те препречили входа, изплашили персонала и клиентите и не позволявали на хората да влизат и да се снабдят с нужните им лекарства

Тази сутрин трима мъже нахлули в аптека от веригата „Аптеки Марешки“ в Плевен. Те препречили входа, изплашили персонала и клиентите и не позволявали на хората да влизат и да се снабдят с нужните им лекарства.

Служителите веднага извикали СОТ и МВР. Нападателите отказали да се легитимират пред органите на реда. Наложило се патрулката да вика подкрепление. В крайна сметка полицаите ги извели от обекта и работата му е възстановена.

Според запознати от бранша, отдавна се знае, че срещу веригата има огромен натиск да вдигне цените на лекарствата.

„Това е нечувана наглост! В такава криза да искаш да лишиш хората от достъпни лекарства. Това са жалки опити да ме атакуват, защото съм неудобен на статуквото, защото казвам истината за провала и на Радев, и на управляващите, защото се боря срещу грабежите. Няма да ме пречупят! Винаги ще стоя на страната на българите!“, заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат-президент Веселин Марешки. Той е категоричен, че подобни провокации не могат да го прeчупят да продава скъпо и да ограбва сънародниците си.  


Топ новини

виж още

Актуална тема