Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем

Закон и ред

Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем

Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем - Tribune.bg
Снимка:

Новоназначеният шеф на Държавен фонд „Земеделие“ е направил опит да прикрие новината, че е бил арестуван преди години, става ясно от медийни публикации.

Преди няколко дни на редакционната поща на news.bg се получи писмо от името на Борис Давидов Михайлов. С него той иска да се заличи информация от 2004 г., която била видима в историята ни. Ние не открихме въпросното дело и обвинение, което е водено срещу него по търсене с ключови думи“, съобщава „Нюз.БГ“.

За съжаление преди 17 г. наистина бях обвинен макар и напълно невинен. Знаете че в нашата държава за съжаление това се случва често!“, написал той в писмото.

В писмото се посочвало още, че с Определение от 04. 04. 2008 г. на Софийски градски съд, Наказателно отделение, 2 състав с председател Димитрина Ангелова е било прекратено наказателното производство по отношение на Пламен Стоянов Калчев, Цветелина Георгиева Калчева, Борис Давидов Михайлов и Марио Георгиев Камишев. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Борис Давидов Михайлов на база на това определение е и осъдил прокуратурата на Република България с решение №2172 от 26.11.2014 г. на Софийския апелативен Съд, Гражданска колегия, 4 състав. Председател е била Нели Куцкова, а членове: Яна Вълдобрева и Светлин Михайлов.

На база това Михайлов искал информацията да бъде заличена. News.bg направили опит да се свържат по имейл за обратна връзка, но отговор не последвал.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати