Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем

Закон и ред

Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем

Новият шеф на ДФЗ от дни опитвал да свали от медиите информацията, че е бил обвиняем - Tribune.bg
Снимка:

Новоназначеният шеф на Държавен фонд „Земеделие“ е направил опит да прикрие новината, че е бил арестуван преди години, става ясно от медийни публикации.

Преди няколко дни на редакционната поща на news.bg се получи писмо от името на Борис Давидов Михайлов. С него той иска да се заличи информация от 2004 г., която била видима в историята ни. Ние не открихме въпросното дело и обвинение, което е водено срещу него по търсене с ключови думи“, съобщава „Нюз.БГ“.

За съжаление преди 17 г. наистина бях обвинен макар и напълно невинен. Знаете че в нашата държава за съжаление това се случва често!“, написал той в писмото.

В писмото се посочвало още, че с Определение от 04. 04. 2008 г. на Софийски градски съд, Наказателно отделение, 2 състав с председател Димитрина Ангелова е било прекратено наказателното производство по отношение на Пламен Стоянов Калчев, Цветелина Георгиева Калчева, Борис Давидов Михайлов и Марио Георгиев Камишев. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Борис Давидов Михайлов на база на това определение е и осъдил прокуратурата на Република България с решение №2172 от 26.11.2014 г. на Софийския апелативен Съд, Гражданска колегия, 4 състав. Председател е била Нели Куцкова, а членове: Яна Вълдобрева и Светлин Михайлов.

На база това Михайлов искал информацията да бъде заличена. News.bg направили опит да се свържат по имейл за обратна връзка, но отговор не последвал.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети