Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Обвиниха тримата задържани за побоя в магазин в Габрово

Закон и ред

Обвиниха тримата задържани за побоя в магазин в Габрово

Обвиниха тримата задържани за побоя в магазин в Габрово - Tribune.bg
Снимка:

Задържани са за 72 часа, прокуратурата иска постоянен арест

Районната прокуратура в Габрово повдигна обвинения на тримата задържани за побоя над продавач в магазин на улица „Николаевска“, съобщиха от Апелативна прокуратура - Велико Търново.

Тримата са задържани за срок от 72 часа от 10 април. С повдигнати обвинения са Н.М. /на 21 години/, Й.А. /на 20 години/, П.А. /на 30 години/ за това, че на 07.04.2019 г. в Габрово, в магазин „2+2“ на ул.“Николаевска“, действайки в съучастие като извършители, чрез нанасяне на побой, изразяващ се в нанасяне на множество удари с ръце и крака в областта на главата, тялото и краката, причинил на В. И., в качеството му на длъжностно лице при изпълнение на службата му (продавач-консултант в магазина), лека телесна повреда по хулигански подбуди – престъпление по чл.131, ал.1, вр. чл.130, ал.1, вр. чл.20, от НК, посочват от прокуратурата.

От държавното обвинение искат да им бъде наложена мярка „задържане под стража“, тъй като има опасност да се укрият или да извършат друго престъпление. Става ясно и че тримата задържани са вече осъждани.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още