Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Обвиниха в убийство Станимир Рагевски - застрелял и разчленил 28-годишния Юмер Мехмед

Закон и ред

Обвиниха в убийство Станимир Рагевски - застрелял и разчленил 28-годишния Юмер Мехмед

Обвиниха в убийство Станимир Рагевски - застрелял и разчленил 28-годишния Юмер Мехмед - Tribune.bg
Снимка:

Престъплението в извършено по жесток начин, а мотивът е неуредени финансови взаимоотношения

Прокуратурата повдигна обвинение в убийство на известния бургаски брокер на недвижими имоти Станимир Рагевски във връзка с откритото разчленено тяло на 28-годишния бизнесмен Юмер Мехмед.

Мъжът беше в неизвестност от 4 август, а тялото му беше намерено разфасовано в чували и скрито в тръстиките край бургаския квартал „Братово“.

Престъплението е било извършено по особено жесток начин.

Младият мъж е бил застрелян в необитаемо жилище, собственост на Рагевски. После в продължение на няколко дни трупът е бил разчленяван методично, казаха от прокуратурата.

„Останките са били слагани в малки чували, окрупнени в три по-големи такива. В последствие, с помощта на празни бидони, те са положени вътре и изнесени от жилището, натоварени са на автомобил и са закарани там, където ги намерихме”, разкри директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Понастоящем можем да защитим тезата за умишлено убийство. Предвиденото наказание според закона за това престъпление е от 10 до 20 години, заяви прокурор Георги Чинев. Засега няма данни да е имало съучастник в убийството.

Като основен мотив разследващите посочват неуредени финансови взаимоотношения.

Според държавното обвинение и полицията засега няма доказателства за връзка между убийството на Юмер Махмуд и брокерката Теодора Бахлова, която е работила с арестувания бизнесмен. Те обаче увериха, че работят и в тази насока.

 


 

Етикети труп, Бургас

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети