Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Окончателно - Стайко Стайков остава под „домашен арест“

Закон и ред

Окончателно - Стайко Стайков остава под „домашен арест“

Снимка:

Причината е здравословното му състояние

Специализираният апелативен съд реши да остави Стайко Стайков под „домашен арест“. Магистратите посочиха, че тази мярка е правилна заради здравословното състояние на Стайков. Решението им е окончателно. 

Припомняме, че миналата седмица съдът отложи заседанието си за мярката на сина на алкохолния бос, тъй като той отново бе приет по спешност в болница. По време на заседанието днес бе посочено, че има опасност Стайков-младши да се укрие или да извърши нови престъпление, но в това състояние не може да е в следствения арест. 

На закритото заседание бе представена експертизата на 8 лекари, като от нея става ясно, че той има черепно-мозъчни травми. По време на заседанието Стайко Стайков е бил с патерица и маска на лицето.

Синът на алкохолния бос Миню Стайков е обвинен за участие в организирана престъпна група и за данъчни престъпления за близо половин милион лева.

Стайков изчезна през септември миналата година, когато беше разбита нелегална фабрика за цигари, а баща му беше арестуван и обвинен за участие в престъпна група, пране на пари и данъчни престъпления.

Интерпол издирваше Стайков, когато той неочаквано се появи в „Пирогов“ през януари. Твърденията му са, че е бил отвлечен, малтретиран и изхвърлен от похитителите си. Все още няма официална информация от властите за отвличане.  

 


Коментари (1)

мими ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
13.02.2019 08:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив